top of page

KUNDESERVICE

 

Har du nogle spørgsmål ang. hjemmesiden eller vores fysiske buttiker? Vi er altid klar til at hjælpe! Ring til os på 87 10 21 64 eller send os en email til spot@tdcadsl.dk

Succes! Beskeden er ankommet.

kundeservice

Ofte stillede spørgsmål

FAQ
Hvilke leveringsmuligheder har i?
 

Hos SPOT Kidswear tilbyder vi dig 2 leveringsformer. Vi sender indenfor 1-3 hverdage, og leverer dine varer til DAO pakkeshop med en leveringstid på 2 - 5 hverdage til DKK 49,-. Læs mere om pakkeshoplevering her. Derudover tilbyder vi, at du har mulighed for at hente din varer selv i vores butik i Randers, Kirkegade 9-11, 8900 Randers C uden ekstra udgifter. Vi leverer kun til Danmark. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, PRISÆNDRINGER, UDGÅEDE VARER OG LEVERANCESVIGT FRA TREDJEPART. 

 

Hvilke betalingsmuligheder tilbyder I?
 

Du har mulighed for at betale med Mastercard, Mastercard Debit, VISA og VISA Electron. Der bliver ikke opkrævet kortgebyr. Alle priserne i webshoppen er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og kan variere fra dag til dag. 

Hvad er jeres retur-/bytte politik?
 

Når du handler hos SPOT Kidswear har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 efter den dag du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. I returpakken SKAL ordresedlen samt DENNE udfyldte returseddel vedhæftes. Se evt. vores handelsbetingelser her. 

 

 

Har i en fysisk butik?
 

Ja, vi har en fysisk butik i Randers. Ved fremvisning af fraktura på din online ordre, har du mulighed for at prøve og bytte eventuelle varer, der ikke skulle passe. Bemærk: Retur foregår online. 

BESØG OS I RANDERS 

Åbningstider
Adresse:

 

Kirkegade 9-11

8900 Randers C

 

Åbningstider:

Man-Tor: 10:00  -  17:30

Fre : 10.00 - 18.00

Lørdag: 10:00  -  14:00

Søn- og helligdage: Lukket

OM SPOT KIDSWEAR

 

SPOT Kidswear er førende inden for børnetøj og er altid opdateret med de nye og smarte trends. Hos os har du mulighed for at handle til dit barn i alderen 0 - 16 år. SPOT Kidswears første prioritet er, at du som kunde får en god oplevelse, når du handler hos os. Det gælder både i vores fysiske butik, men især også på vores webshop. Er du derfor i tvivl om noget ang, varene på webshoppen er du mere end velkommen til at kontakte os HER. 

OM SPOt
bottom of page