top of page

HANDELSBETINGELSER

SIDST OPDATERET 5. NOVEMBER 2018

Generelle oplysninger
SPOT Kidswear
v/Gitte Pia Jensen
CVR. nr. DK26290848
spot@tdcadsl.dk
Etableret 2001

 

Betaling

Mastercard, Mastercard Debit, VISA og VISA Electron - DKK 0,- gebyr for alle betalingsformer. 

 

Levering

Varer bestilt i webshoppen sendes indenfor 1-2 hverdage og leveres normalt indenfor 2-5 hverdage. De bestilte varer sendes med DAO, hvoraf kunden betaler fragten med DKK 49,- pr. ordre. Pakken bliver leveret til DAO Pakkeshop. Klik HER for at finde din nærmeste DAO pakkeshop. Ønsker du levering til en anden pakkeshop, f.eks tæt ved dit arbejde, kan du oplyse dette, inden ordren gennemføres. SPOT Kidswear leverer kun til Danmark. I enkelte tilfælde leverer vi med BRING i stedet for DAO. Du har også mulighed for selv at afhente dine varer i vores butik i Randers. Vælger du hent selv leveringsmuligheden, skal du været opmærksom på at din ordre skal afhentes indenfor 10 dage.
Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, udgåede varer og leverancesvigt fra tredjepart. 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du har mulighed for at bytte dine varer i vores fysiske butikker til andre størrelser, såfremt varen findes i butikken, og du medbringer din faktura. 

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har modtaget dine varer. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.  

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.  Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, vurderet af SPOT Kidswear.  

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.  

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 3 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen. Som hovedregel tilbagebetaler vi dig pengene direkte til din bankkonto, hvorfor du skal huske at oplyse denne på retursedlen. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:  Spot Kidswear, Kirkegade 9-11, 8900 Randers C. Du betaler fragten for at få varene sendt retur.  

Ved retur skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen med tydelig angivelse af, hvilke(n) vare(r) du returnerer, samt en returseddel, du kan printe ud HERFRA.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 

Når du handler på www.spotkidswear.dk  har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.  

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.  

Varen sendes til: Spot Kidswear, Kirkegade 9-11, 8900 Randers C, 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

 
Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Gitte Pia Jensen, Spot Kidswear på telefon 87102164 eller mail spot@tdcadsl.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning. Nærmere om frister og regler kan læses her ; http://www.kfst.dk/Forbrugerforhold/Klageforhold/Center-for-Klageloesning

 
Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Spot Kidswear og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.  

Når du køber et produkt på vores side eller kommunikerer med os via hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv angiver. Det er fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke varer du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestillingen er foretaget på www.spotkidswear.dk

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere, samt for om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om det produkt, du har købt. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder vedrørende tilbagetrækning af produkter, bogføring og regnskab. 

Den til enhver tid registrerede ejer af Spot Kidswear har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Den dataansvarlige på spotkidswear.dk er indehaver Gitte Pia Jensen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.   

Oplysninger afgivet til spotkidswear.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos Spot Kidswear har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan altid kontakte os via e-mail på spot@tdcadsl.dk, hvis ud har brug for hjælp til at ændre eller rette dine oplysninger, så de er korrekte. Det er samme sted, du skal henvende dig, hvis du vil gøre brug af din ret til at få udleveret dine oplysninger. 

Såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du yderligere ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dit navn og e-mailadresse. Formålet med dette er at varetage vores interesse i at kunne leverer nyhedsbreve til dig. 

Hvis du vælger at afmelde nyhedsbrevet, vil du med det samme blive blokeret i vores system, og vil ikke længere modtage kommunikation fra os på e-mail. Vi stopper samtidigt med at behandle dine oplysninger i markedsføringsmæssig øjemed. 

Klageadgang
Persondatapolitik
Reklamationsret
Returnering
Fortrydelsesret
Levering
bottom of page